Leirilippukunnat ja niiden muodostaminen

Leirilippukunta muodostuu keskimäärin yhdestä – kolmesta lippukunnasta ja 40-80 leirilippukunnan jäsenestä. Jokaisella leirilippukunnalla on leirilippukunnanjohtaja ja kolme täysi-ikäistä ikäkausiluotsia (Satahangalla olevat ikäkaudet: tarpoja, samoaja ja vaeltaja). Kaikki paitsi veneen päällystö majoittuu Satahangalla leirilippukunnan kanssa.

Leirilippukunnat muodostetaan pääosin itse. Lippukunnat voivat jo nyt ilmoittautumisen aikana alkaa kysellä leirilippukuntakaveria piirinsä muista lippukunnista. Satahangalla haluamme kuitenkin mahdollisuuksien mukaan tueka alueellista yhteistyötä myös leirilippukuntien muodostamisessa. Jos kuitenkin tuntuu, että leirilippukuntaa on vaikea itse löytää tai saada kasaan niin ei hätää, Satahanka etsii juuri sinulle sopivan leirilippukunnan ilmoittautumisajan päätyttyä maaliskuussa. Leirilippukunta ja sen johtajat ilmoitetaan erikseen ilmoitettavalla lomakkeella 10.3. – 31.3.2018. Lisätietoja leirilippukunnan ilmoittamiseen täältä: https://satahanka.fi/leirilippukuntien-ilmoittautuminen/

Kalastajakylät ja leiriarki

Leirilippukunnat jaetaan viiteen kalastajakylään. Kalastajakylien lisäksi Satahangalla on perheleiri.

Satahangalle ovat sisut ja muut erityistä tukea tarvitsevat partiolaiset lämpimästi tervetulleita oman ryhmänsä ja avustajansa kanssa. Me huomioimme kaikkien leiritarpeet.

Ota yhteyttä

Kysymyksiä?