Yli 18-vuotiaat, jotka eivät ole ilmoittautuneet kumpanakaan ilmoittautumisaikana leirille, voivat ilmoittautua leirin aikana saapumalla leirille. Hinta on tällöin 50€/päivä ja hinta maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä leiriportilla.

RaPu-leirin ilmoittautuminen

RaPu-leiri eli rakennus- ja purkuleirin ilmoittautuminen on alkanut! RaPu-leiri on kaikille avoin, eli voit osallistua tähän hauskuuteen, vaikket itse leirille pystyisikään osallistumaan.

Tule siis hakemaan Satahanka-fiilistä ja nauttimaan yhdessä olosta vanhojen ja uusien ystävien kanssa. RaPu-leirille voi ottaa mukaan vaikkapa myös lippukuntasi vanhempia! RaPu-hauskuus ei maksa osallistujalle mitään. Ilmoittautuminen RaPu-hauskuuteen tapahtuu: kuksaan.fi/20374

Ilmoittautuminen ilmoittautumisaikana ja jälki-ilmoittautuminen

Satahangalle ilmoittauduttiin partiorekisteri Kuksan kautta. Muita ilmoittautumisia ei ole huomioitu. Virallisena ilmoittautumisaikana ja jälki-ilmoittautumisaikana ilmoittautuneiden apuna mahdollisissa kysymyksissä toimii ennen leiriä toimisto: satahanka@partio.fi.

Ilmoittautumisen tapahtui 9.3.2018- 2.4.2018 välisenä aikana.

Kaikki tiedot, jotka annoit lomakkeessa, voidaan tarvittaessa jakaa Satahangan järjestämisen kannalta tärkeille tahoille. Ylimääräisiä tietoja ei kuitenkaan jaeta. Tapahtumailmoituksessa kysytyt lisätiedot (esim. erityisruokavalio, terveystiedot) poistetaan partiorekisteri Kuksasta tapahtuman jälkeen. Olithan erityisen tarkka mahdollisten erityisruokavalioiden tai ruoka-aineallergioiden kanssa, sillä ilman niitä tietoja emme pysty valmistaman sinulle sopivaa ruokaa.

Satahangan laskutus tapahtui 17.4.2018. Lasku lähetettiin siihen osoitteeseen ja siinä muodossa, kuin profiilissasi on määritelty.

Jos lapsella on koulunkäynnin tai harrastuksen tukena kunnan tarjoama henkilökohtainen avustaja, tämä voi ilmoittautua mukana myös leirille avustajan roolissa. Avustajan osallistumismaksun maksaa lähtökohtaisesti avustajan työnantaja.

Partiolainen

Alle 18-vuotiaan partiolaisen ilmoittajan tulee olla Kuksaan merkitty huoltaja. Huoltajatunnukset saat olemalla yhteydessä lippukuntasi jäsenrekisterihoitajaan.

Turvallisesti yhdessä -verkkokoulutus on pakollinen koulutus kaikille täysi-ikäisille osallistujille sekä ryhmänvetäjille iästä riippumatta. Mikäli tunnistat itsesi jompaankumpaan ryhmään kuuluvaksi, muistathan suorittaa koulutuksen hyvissä ajoin ennen Satahankaa! Lisätietoja verkkokoulutuksesta ja sen suorittamisesta löydät Turvallisesti yhdessä -sivuilta.

Ei-partiolainen

Ilmoittautumalla tapahtumaan sitoudut käyttäytymään leirillä partiomaisesti sekä annat luvan video- ja valokuvaamiseesi leirin aikana. Materiaalia voidaan käyttää partion omissa julkaisuissa, esitteissä ja internet-sivuilla sekä yleisissä tiedotusvälineissä. Halutessasi kieltää kuvaamisesi, ota yhteyttä Satahangan työntekijään (satahanka@partio.fi).

Peruutusehdot

Osallistumismaksua ei laskutettu, jos peruutus tapahtui viimeistään viimeisenä ilmoittautumispäivänä Kuksassa.

Mikäli et pääse osallistumaan leirille, voit etsiä partiolaisen, joka tulee tilallesi. Tilalle tulevalla henkilöllä tulee olla PartioID, mutta hänen ei tarvitse olla samanikäinen tai samasta lippukunnasta. Vaihdosta tulee ilmoittaa Satahangan toimistolle viimeistään kahta viikkoa ennen leirin alkamista. Tämän jälkeen vaihto ei ole mahdollista.

Emme palauta maksettuja osallistumismaksuja (paitsi kesätyö- ja lomakuutapauksissa, ks. alempana).

Sairastumis- ja tapaturmatapauksissa peruuta ilmoittautumisesi mahdollisimman pian. Näissä tapauksissa osallistumismaksu laskutetaan osallistujalta, mutta hänellä on mahdollisuus hakea korvausta, ensisijaisesti omasta vakuutusyhtiöstä tai toissijaisesta partiovakuutuksesta. (https://www.partio.fi/partiolaiselle/jasenpalvelut/partiovakuutus/).

Kesätyö- ja kesälomatakuu

Satahangan kesätyö- ja kesälomatakuu koskee kaikkia niitä, joilla voi olla pesti leirillä, eli samoajia ja sitä vanhempia. Muistathan siis, että voit perua ilmoittautumisesi tai muuttaa leirillä olosi kestoa 1.6.2018 asti ilman kustannuksia!

Takuu koskee:

• kaikkia samoajaikäisiä ja sitä vanhempia, jotka joutuvat peruuttamaan osallistumisensa kesätöiden vuoksi
• kaikkia määräaikaisessa tai vakituisessa työsuhteessa olevia, jotka eivät saa lomaa leirin ajaksi ja joutuvat peruuttamaan osallistumisensa
• työttömiä, jotka saavat työtä Satahangan ajaksi
• kaikkia päiväleirille ilmoittautuneita, jotka joutuvat peruuttamaan osallistumisensa töiden vuoksi
• Kesätyö- ja kesälomatakuun hyödyntäjän on toimitettava työnantajan allekirjoittama todistus Satahangan projektitoimistolle (satahanka@partio.fi) viimeistään 1.6.2018

Kesätyö- ja lomatakuulomakkeen voit ladata tästä.

Tervetuloa mukaan – pian ollaan perillä merellä!

 

 

Suuntana Satahanka

Ota yhteyttä

Kysymyksiä?