Ilmoittautumisaikaa jäljellä
  • 00 days
  • 00 hours
  • 00 minutes
  • 00 seconds

Ilmoittautuminen Satahangalle tapahtuu Suomen Partiolaisten Kuksa-palvelun kautta 1.12.2017-28.2.2018 välisenä aikana. Ei-vielä-partiolaiset voivat myös ilmoittautua leirille Kuksassa käyttämällä Satahangan tapahtumalinkkiä.

Ilmoittautumisohjeet

Satahangalle ilmoittaudutaan partiorekisteri Kuksan kautta. Muita ilmoittautumisia ei huomioida. Muistathan tarkistaa, että yhteystietosi ovat Kuksassa oikein, varsinkin sähköpostiosoitteesi.

Ilmoittautumisen tulee tapahtua 1.12.2017 – 28.2.2018 välisenä aikana osoitteessa https://kuksa.partio.fi/Kotisivut/login.aspx?Id=14577

Kaikki tiedot, jotka annat lomakkeessa, voidaan tarvittaessa jakaa Satahangan järjestämisen kannalta tärkeille tahoille. Ylimääräisiä tietoja ei kuitenkaan jaeta. Tapahtumailmoituksesa kysytyt lisätiedot (esim. erityisruokavalio, terveystiedot) poistetaan partiorekisteri Kuksasta tapahtuman jälkeen. Olethan erityisen tarkka mahdollisten erityisruokavalioiden tai ruoka-aineallergioiden kanssa, sillä ilman niitä tietoja emme pysty valmistaman sinulle sopivaa ruokaa.

Satahangan laskutus tapahtuu 17.4.2018 alkaen. Lasku lähetetään siihen osoitteeseen ja siinä muodossa, kuin profiilissasi on määritelty. Muistathan siis tarkistaa Kuksan perusasetuksista laskutusmuodon ja erityisesti sähköpostiosoitteesi.

Jos lapsella on koulunkäynnin tai harrastuksen tukena kunnan tarjoama henkilökohtainen avustaja, tämä voi ilmoittautua mukana myös leirille avustajan roolissa. Avustajan osallistumismaksun maksaa lähtökohtaisesti avustajan työnantaja. Jos tämä ei ole mahdollista, avustajalle voi hakea osallistumismaksuun vapautusta stipendikassasta.

Partiolainen

Alle 18-vuotiaan partiolaisen ilmoittajan tulee olla Kuksaan merkitty huoltaja. Huoltajatunnukset saat olemalla yhteydessä lippukuntasi jäsenrekisterihoitajaan.

Ei-partiolainen

Muistathan huolehtia, että alle 18-vuotiaalla on ilmoittautumislomakkeessa huoltajan tiedot oikein.

Ilmoittautumalla tapahtumaan sitoudut käyttäytymään leirillä partiomaisesti sekä annat luvan video- ja valokuvaamiseesi leirin aikana. Materiaalia voidaan käyttää partion omissa julkaisuissa, esitteissä ja internet-sivuilla sekä yleisissä tiedotusvälineissä. Halutessasi kieltää kuvaamisesi, ota yhteyttä Satahangan työntekijään (satahanka@partio.fi).

Turvallisesti yhdessä -verkkokoulutus on pakollinen koulutus kaikille täysi-ikäisille osallistujille sekä ryhmänvetäjille iästä riippumatta. Mikäli tunnistat itsesi jompaankumpaan ryhmään kuuluvaksi, muistathan suorittaa koulutuksen hyvissä ajoin ennen Satahankaa! Lisätietoja verkkokoulutuksesta ja sen suorittamisesta löydät Turvallisesti yhdessä -sivuilta.

Peruutusehdot

Osallistumismaksua ei laskuteta, jos peruutus tehdään viimeistään 28.2.2018 (viimeinen ilmoittautumispäivä). Peruutuksen voi tehdä siihen asti itse Kuksasta.

Mikäli et pääse osallistumaan leirille, voit etsiä partiolaisen, joka tulee tilallesi. Tilalle tulevalla henkilöllä tulee olla PartioID, mutta hänen ei tarvitse olla samanikäinen tai samasta lippukunnasta. Vaihdosta tulee ilmoittaa Satahangan toimistolle viimeistään kahta viikkoa ennen leirin alkamista. Tämän jälkeen vaihto ei ole mahdollista.

Emme palauta maksettuja osallistumismaksuja (paitsi kesätyö- ja lomakuutapauksissa, ks. alempana).

Sairastumis- ja tapaturmatapauksissa peruuta ilmoittautumisesi mahdollisimman pian. Näissä tapauksissa osallistumismaksu laskutetaan osallistujalta, mutta hänellä on mahdollisuus hakea korvausta, ensisijaisesti omasta vakuutusyhtiöstä tai toissijaisesta partiovakuutuksesta (https://toiminta.partio.fi/lippukunta/turvallisuus-ja-vakuutukset).

Kesätyö- ja kesälomatakuu

Satahangan kesätyö- ja kesälomatakuu koskee kaikkia niitä, joilla voi olla pesti leirillä, eli samoajia ja sitä vanhempia. Muistathan siis, että voit perua ilmoittautumisesi tai muuttaa leirillä olosi kestoa 1.6.2018 asti ilman kustannuksia!

Takuu koskee:

• kaikkia samoajaikäisiä ja sitä vanhempia, jotka joutuvat peruuttamaan osallistumisensa kesätöiden vuoksi
• kaikkia määräaikaisessa tai vakituisessa työsuhteessa olevia, jotka eivät saa lomaa leirin ajaksi ja joutuvat peruuttamaan osallistumisensa
• työttömiä, jotka saavat työtä Satahangan ajaksi
• kaikkia päiväleirille ilmoittautuneita, jotka joutuvat peruuttamaan osallistumisensa töiden vuoksi
• Kesätyö- ja kesälomatakuun hyödyntäjän on toimitettava työnantajan allekirjoittama todistus Satahangan projektitoimistolle (satahanka@partio.fi) viimeistään 1.6.2018

Kesätyö- ja lomatakuulomakkeen voit ladata tästä.

Tervetuloa mukaan – pian ollaan perillä merellä!

 

 

Suuntana Satahanka

Ota yhteyttä

Kysymyksiä?