Kuva: Erkki Lietzen

Satahangalla majoitutaan leirilippukunnissa

Leirilippukunta muodostuu keskimäärin yhdestä – kolmesta lippukunnasta ja 40-80 leirilippukunnan jäsenestä.

Jokaisella leirilippukunnalla on leirilippukunnanjohtaja ja kolme täysi-ikäistä ikäkausiluotsia (Satahangalla olevat ikäkaudet: tarpoja, samoaja ja vaeltaja). Kaikki paitsi veneen päällystö majoittuu Satahangalla leirilippukunnan kanssa.

Leirilippukunnista muodostuu viisi kalastajakylää. Lue lisää kalastajakylistä täältä.

Satahangalle ovat sisut ja muut erityistä tukea tarvitsevat partiolaiset lämpimästi tervetulleita oman ryhmänsä ja avustajansa kanssa. Me huomioimme kaikkien leiritarpeet.

Perheleiri

Perheleiri mahdollistaa alle leiri-ikäisten lasten ja lasten vanhempien Satahangalle osallistumisen. Perheleiriin osallistuvien vanhempien, kuten muidenkin aikuisten, odotetaan olevan pestissä leirillä. Poikkeuksena pienten lasten vanhemmat, joista toinen voi halutessaan jäädä huolehtimaan lapsesta. Perheleirissä järjestetään lastenhoitopalvelu, johon kuuluu pientä puuhaa ja tekemistä perheleiriläisille. Perheleiri-ikäisten lasten kanssa saapuvat voivat majoittua myös leirilippukunnassa, kunhan sopivat siitä etukäteen oman leirilippukuntansa kanssa ja merkitsee tiedon myös ilmoittautumisen yhteydessä Kuksaan.

Satahangan ohjelman kohderyhmänä ovat tarpojat ja samoajat, joille myös leiriohjelma on suunniteltu. Osa ohjelmasta voi olla sovellettavissa myös nuoremmille oman vanhemman läsnäollessa. Aikuinen ja lapsi voivatkin osallistua ohjelmaan mahdollisuuksiensa mukaan, silloin kun aikuinen ei ole pestissä. Ohjelman resurssien sallimissa puitteissa.

Ota yhteyttä

Kysymyksiä?