Mitä?

Tuovi Hämäläinen

Satahanka XIII on Suomen Partiolaisten järjestämä suuri kansainvälinen meripartioleiri, joka järjestetään neljän-kuuden vuoden välein meren tai vesistön rannalla. Leiriläiset tulevat ympäri Suomen ja maailman, joten leirillä solmitaan usein ystävyyssuhteita yli maarajojen!

Satahangalla purjehditaan köliveneillä ja jollilla, uidaan, harjoitellaan pelastustoimintaa vesillä ja rannan tuntumassa sekä tietysti kaikenlaista hauskanpitoa niin maalla kuin vedessä.  Isoihin purjealuksiin pääsee myös tutustumaan lähemmin ja purjehtimaan niillä merellä! Paikalle kokoontuvat lippukuntien meripartioalukset ovat myös upeaa katseltavaa.

Missä?

Loviisan merellisessä Rönnäsissä, Itämeren rannalla! Esimerkiksi Helsingistä ja Kouvolasta sinne ajaa reilu tunnin, Turusta alle kolmen tunnin ja Tampereelta kaksi ja puoli.

Milloin?

Satahanka XIII pidetään 30.7.-6.8.2018. Ilmoittautuminen päättyy 28.2.2018!

Kenelle?

Tuomas Puurtinen

Kaikille ja juuri sinulle! Vaikka Satahanka keskittyy toimintaan merellä, ovat leirille tervetulleita kaikki meripartiosta kiinnostuneet, myös ei vielä partiossa olevat. Leirille voivat osallistua partiolaiset tarpojista ylöspäin, eli yleinen ikäraja on 12 vuotta. (Satahangalle voivat osallistua vuonna 2006 syntyneet ja sitä vanhemmat partiolaiset. Leirilippukunnat voivat näiden kriteereiden puitteissa itse määritellä, voivatko siirtymäkauden tarpojat lähteä heidän mukaansa Satahangalle.) Nuoremmatkin ovat tervetulleita paikalle vanhemman kanssa. Leirin ohjelma on tarkoitettu tarpojille ja siitä ylöspäin, ja jokainen saa itselleen mieluista ohjelmaa oman taitotasonsa mukaan.

Leiri tarjoaa mahtavan tilaisuuden päästä nauttimaan meripartiosta, purjehtimisesta, upeasta ohjelmasta ja uusista ystävistä. Ehkä joku saa kipinän jatkaa partiossa leirin jälkeenkin. Tule kokemaan upea leiri ja pyydä ystäväsikin mukaan!

Myös leiripestin ottaminen on mahtava tapa tutustua partioon ja meripartiotoimintaan vesillä. Tutustu vapaisiin pesteihin täällä. Lisää pestejä ilmaantuu leirin lähestyessä. Toki voit ilmoittaa kiinnostuksesi myös leirin Staabille ja etsimme yhdessä juuri sinulle sopivan pestin.

Ota yhteyttä

Kysymyksiä?