Näsimeren Nahkiaisten leirivalmistelut

 In Loiske, Uutiset

Tampereen alueen leirilippukunta tapasi eräänä lauantaina erittäin aurinkoisissa merkeissä. Leirilippukunnassamme nimeltä Näsimeren Nahkiaiset on jäseniä noin 90 henkeä kolmestatoista lippukunnasta aina Hämeenkyröstä Pirkkalaan asti. Tällä kertaa tapasivat vain samoajaikäiset ja sitä vanhemmat, mutta heinäkuun lopussa lähdemme bussilla kohti Loviisaa koko porukan voimin!

Tapaamisen ideana oli tutustua leirilippukunnan johtajaikäisten kesken. Ohjelmassa oli muun muassa RC-purjeveneitä ja tutustumisbingo. Helteisenä lauantaiaamupäivänä oli onneksi myös mahdollisuus pulahtaa viileään Näsijärveen.

Leirilippukunnanjohtaja Waltter Toiva kertoi valmistautuvansa innolla Satahangalle. Leirilippukunnanjohtajan tärkeimpiin tehtäviin ennen leiriä kuuluu käytännönasioiden järjestely, kuten bussikuljetukset ja kaikille telttapaikan varmistaminen. Ja tärkeimpänä on tietysti auttaa leiriläisiä ja vastata heiltä tuleviin kysymyksiin.
Helteisen aamupäivän jälkeen fiilis oli kaikilla hyvä ja yksi asia varma. Meillä on ihan paras porukka lähdössä valloittamaan Loviisa!

Gallup:
1. Mikä on meripartiotaustasi?
2. Miten aiot valmistautua Satahangalle
3. Mitä odotat eniten Satahangalta?
4. Mikä on tärkein ta   ara, jonka pakkaat mukaan?

Outi Myöhänen, aikuinen, Tampereen Lokit
Satahangalla olin ensimmäistä kertaa vuonna 2008 ja viimeksikin, vuonna 2013. Rinkan pakkaan varmaan viimeisenä iltana ja tärkein tavara, jonka pakkaan mukaan on ehdottomasti makuupussi! Eniten Satahangalta odotan purjehtimista ja meripartiokavereiden näkemistä.

 

Santeri Ora, samoaja, Hämeenkyrön Hälläpyörät
En ole ikinä purjehtinut, mutta Satahangalta odotan kivoja kokemuksia ja uusia kavereita! Olen valmiiksi jo leirikunnossa ja aion pakata tavarat mukaan, tärkeimpänä tietysti uimahousut.

 

Siiri Mäki-Turja, vaeltaja, Pirkkalan Pirkot
Olin Roihulla purjehdustiimissä, mutta muuten en ole partiossa purjehtinut. Valmistaudun leirille olemalla veneessä koko alkukesän ja pakkaan mukaan ankkavesipyssyn! Leiriltä odotan eniten hyviä ohjelmia ja purjehtimista sekä isoilla että pienillä veneillä.

 

Waltter Toiva, leirilippukunnanjohtaja, Harjun Veikot
Olen purjehtinut lippukuntamme omalla veneellä Bettiinalla jo parina kesänä. Omaan leirivalmistautumiseeni kuuluu sukeltelu Kaukajärven pohjassa ja tärkeimpänä mukaan pakkaan uimalasit. Satahangalta eniten odotan saavani katsella auringonlaskua veneen kannella aaltojen loisketta kuunnellen.

 

Teksti ja kuvat: Sini Manninen

Recent Posts
Ota yhteyttä

Kysymyksiä?