Satahanka XIII -leirin ohjelma on monipuolinen kattaus merellistä ohjelmaa ja partiokasvatusta. Ohjelman pääaiheet ovat isot alukset, haikki, vesilaakso, meripartiohuolto ja merenkulku sekä ympäristö. Leirillä on siis ohjelmaa sekä maan että meren puolella.

Leirin ohjelma on rakennettu taitotasojen mukaan, joten sekä Kolin maisemissa tarponut multavarvas että Pohjanmeren vihmovassa tuulessa seilannut seilori saavat itselleen sopivaa ohjelmaa leirin aikana. Taitotasoja on kolme, ja luotsien on tärkeä olla niistä perillä. Kun jokainen on itselleen oikeassa paikassa ohjelmalahden alussa, voidaan keskittyä itse tekemiseen! Jokaisesta ohjelmalahdesta löytyy kaikkien kolmen taitotason mukaista ohjelmaa. Taitotasojen kuvaukset löydät kuvien jälkeen.

Lataa leirikirja itsellesi tästä: Satahanka XIII -leirikirja

Kuvia Satahanka XII:ltä, kuvat: Eveliina Saari, Maija Savolainen, Tuomas Puurtinen ja Olli Savisaari

Onkija

Onkijalle maailma on täynnä uusia seikkailuja, eikä onkijan tarvitse lähteä rantaa edemmäs kalaan! Onkija-tasoiset ohjelmat ovat helppoja ja sopivat osallistujalle, jolla ei ole aikaisempaa kokemusta vesitoiminnasta tai – aktiviteeteista.

Uistelija

Uistelija kaipaa jo hieman enemmän haasteita. Uistelija tietää lähivesiensä kivet ja matalat, joita hän osaa jo välttää. Rantaviivaa ei kuitenkaan tarvitse kadottaa, että saa mehevän saaliin. Uistelija-tasoiset ohjelmat ovat keskitasoisia ja sopivat niille, joilla on jo hieman tai keskivertoisesti kokemusta vesitoiminnasta tai – aktiviteeteista.

Tuulastaja

Tuulastaja uskaltaa lähteä kalaan, kun ilta on jo pimentynyt ja vedet viilenneet. Hän tietää jo monet paikat, joista saalista kannattaa lähteä kalastamaan. Tuulastaja osaa varautua ja varustautua haastaviin ja muuttuviin olosuhteisiin merellä. Tuulastaja-tasoiset ohjelmat sopivat edistyneemmille merenkulkijoille ja vesiaktiviteettien parissa toimineille.

Ota yhteyttä

Kysymyksiä?