Sähköisellä osaamismerkillä tuot esiin pestissä saavutettuja ja osoitettuja taitoja helposti. Merkin voit liittää CV:hen tai jakaa helposti sosiaalisessa mediassa.

 

Satahangan pestiläisille suositellaan haettavaksi seuraavia merkkejä

 

Ryhmän johtajana leirillä -osaamismerkki sopii henkilölle, joka osaa johtaa useamman ihmisen muodostamaa ryhmää ja toimintaa suunnitelmallisesti sekä vastaanotetun toimeksiannon mukaisesti leiri- tai retkiolosuhteissa. Näitä tyyppejä Satahangalla ovat mm. pesteissä toimivat kympit.

Ohjaajana leirillä – osaamismerkki sopii sellaiselle henkilölle, joka osaa ohjata ihmisiä leirillä sekä ymmärtää järjestön kasvatustavoitteet huomioivia ohjaustapoja leiriolosuhteissa. Näitä tyyppejä Satahangalla ovat mm. leirilippukuntien johtajistot, luotsit ja sepot.
 
Vapaaehtoisena tapahtumassa -osaamiskerkin saaja on osallistunut vapaaehtoistyöntekijänä tapahtuman tekemiseen omaa osaamistaan kehittäen. Tätä merkkiä voivat hakea kaikki ne, jotka eivät enne leiriä tehneet vielä mitään pestiä, mutta käärivät hihansa leirin alettua. Myös samoajat, jotka tekevät leirillä pestiä vain osan aikaa, voivat hakea tätä merkkiä.
 
Osaamista vapaaehtoistyöstä -osaamismerkin saaja on toiminut vapaaehtoistyöntekijänä vastuullisessa ja pitkäkestoisessa johtamis- tai asiantuntijatehtävässä osaamistaan kehittäen. Nämä tyypit Satahangalla ovat niitä, jotka toimivat päällikkö- ja mestaritasoisissa vastuullisissa pesteissä.
Ota yhteyttä

Kysymyksiä?