Lataa Satahanka XIII LEIRIKIRJA!

Satahanka on perinteinen 4-6 vuoden välein järjestettävä Suomen Partiolaisten meripartioleiri, jota on järjestetty jo vuodesta 1955. Satahangalle voivat osallistua vuonna 2006 syntyneet ja sitä vanhemmat partiolaiset. Leirilippukunnat voivat näiden kriteereiden puitteissa itse määritellä, voivatko siirtymäkauden tarpojat lähteä heidän mukaansa Satahangalle. Toki nuoremmatkin ovat tervetulleita Satahangan perheleiriin vanhemman kanssa. Leiriohjelma on kohdistettu tarpojaikäisille eli 12-vuotiaille ja siitä ylöspäin, ja jokaiselle on oman taitotasonsa mukaista ohjelmaa.

Pestiin Satahangalla pääsee, jos on samoajaikäinen tai sitä vanhempi. Samoajien pestit ovat leirillämme puolipäiväisiä, jotta samoajille jäisi aikaa myös osallistua oman ikäkautensa ohjelmaan leirillä.  Vaeltajaikäiset ja sitä vanhemmat ovat tervetulleita erilaisiin pesteihin koko leirin ajaksi. Lisätietoa avoinna olevista pesteistä löydät täältä.

Järjestyksessään 13. Satahanka XIII järjestetään Loviisan kauniissa Rönnäsissä, Uudellamaalla. Leirialueelle pääsee Satahanka-henkisesti myös meriteitse omalla purrella. Leirillä on luvassa paljon vaihtelevaa, myös kansainvälistä ohjelmaa, sekä unohtumattomia kokemuksia!

Satahanka XIII on tarkoitettu ihan kaikille ja myös heille, joille partio ei ole entuudestaan tuttu! Ei-vielä-partiolaiset saavat oivan mahdollisuuden lähteä kokeilemaan partiota ja meripartiota, ihailemaan upeita partioaluksia tai vaikkapa vain kokeilemaan reipasta leirielämää hyvässä joukossa. Tule mukaan kokemaan jotain ainutlaatuista kesällä 2018.

Ota yhteyttä

Kysymyksiä?