Parhaat menovinkit Satahangalle!

 In Loiske, Uutiset

Toinen Satahangan ohjelmajohtajista, Anna Nyrhinen on paljastanut leiriläisille leirin parhaita menovinkkejä, joiden avulla voi virittyä leiritunnelmaan jo etukäteen.

Satahangalla leiriläisille on luvassa paljon erilaista ohjelmaa, mutta on olemassa muutamia, joita ei todellakaan kannata missata. Luvassa on mm. isoja aluksia, jollia, meripelastusta sekä melontaa. Myös huoltolaakson purjeneulontapiste ja saaristolaakson huonepakopeli ovat ainutlaatuisia aktiviteetteja, joihin kannattaa käydä tutustumassa.

Erityisesti samoajille place to be on samoajacorner ja samoajabileet. Vaeltajille ja aikuisille on myös oma johtajakahvila. Leirialueen ulkopuolella jännittäviä hetkiä tarjoaa myös yön yli kestävä haikki. Koko leirin yhteisiä ohjelmia ovat totta kai avajaiset ja päättäjäiset, jotka ovat leirin sydän, ja joissa tunnelma tiivistyy käsinkosketeltavaksi.

Tässä on nyt lueteltuna muutamia leirin useista ohjelmista. Kaikkiin ohjelmiin kannattaa kuitenkin osallistua avoimin mielin, ja siispä jokainen leiriläinen voisi asettaa tavoitteen ja kokeilla ainakin yhtä itselleen uutta aktiviteettia.

Teksti: Aino Nousiainen, Kuva: Tuomas Puurtinen/Satahanka XII

Recent Posts
Ota yhteyttä

Kysymyksiä?