Pulloposti 10

 In Pulloposti

Jatkossa pulloposti ilmestyy kaksi kertaa kuussa ja se lähetetään sekä leirilippukunnanjohtajalle että Satahanka-yhteyshenkilölle. Tässä viestissä asiaa leirilippukunta-pestien lisäämisestä ja hyväksymisestä Kuksassa, kansainvälisten vieraiden home hospitalitystä ja leirille saapumisesta. Aiemmat pullopostit löydät täältä: https://satahanka.fi/satahanka-yhteyshenkilo/

Leirilippukunta-pestit Kuksaan

Kun Satahanka-ilmoittautuminen sekä leirilippukunnan pestin lisääminen on tehty Kuksassa, on sinulla mahdollisuus päästä näkemään leirilippukunnan osallistujien tietoja. Pesti pitää ensin hyväksyä ja se onnistuu Kuksassa, omassa profiilissa tapahtumat-välilehdellä, jonka alalaidassa näkyy tapahtumapestit. Kun olet hyväksynyt pestin, on sinulla pääsy tarkastelemaan leirilippukunnan tietoja. Kaikilla leirilippukunnan johtajistoon kuuluvilla henkilöillä on siis mahdollisuus nähdä leirilippukunnan tiedot, kunhan pesti on hyväksytty Kuksassa.

Leirilippukunnan johtajistoon kuuluvana näet leirilippukunnan tiedot kirjautumalla Kuksaan ja etsimällä Tapahtumat-välilehdeltä SP Satahanka XIII -tapahtuman (muista valita lisäksi ”Hae myös suurtapahtumat”). Klikkaamalla tapahtumalinkkiä avautuu automaattisesti Lippukuntailmoittautumiset -välilehti. (Jos olet myös lippukunnan Satahanka-yhteyshenkilö, näet myös Lippukuntailmoittautuminen -välilehden).

Kansainvälisiä kavereita Home Hospitalityn kautta?

Satahangalle on saapumassa suomalaisten osallistujien lisäksi myös partiolaisia ympäri maailman! Osa osallistujista matkustaa kaukaa Suomeen, joten mahdollisuus lepohetkeen ja yöpymiseen perheessä ennen tai jälkeen leiriä kiinnostaa monia ulkomaisia vieraitamme. Kerrottehan Home Hospitality mahdollisuudesta teidän lippukuntalaisillenne.

Haluaisiko joku teidän lippukunnasta tarjota yöpaikan perheessään ja katsauksen suomalaiseen kulttuuriin ulkomaalaiselle partiolaiselle? Ilmoittautukaa Home Hospitality-majoittajaksi nyt! Perheitä tarvitaan vielä paljon, jotta kaikki halukkaat pääsisivät oleilemaan Suomessa leirin ulkopuolellakin.

Ota yhteyttä kansainväliseen tiimiin international.satahanka@partio.fi ja ilmoita halukkuudestasi mahdollistaa ulkomaalaiselle partiolaiselle ikimuistoinen kesä Suomessa. Osallistujia on saapumassa muun muassa Ranskasta, Tšekistä, Venäjältä ja Israelista.

Sähköpostiin:

Majoittaisitko partiolaisen ennen vai jälkeen leiriä?

Kuinka pitkäksi aikaa olisit halukas ottamaan vieraan?

Asuinkunta?

Kielitaito?

Kuinka monta partiolaista olisit valmis majoittamaan?

Tulkaa mukaan RaPu-leirille!

RaPu-leiri eli rakennus- ja purkuleirin ilmoittautuminen on käynnissä! RaPu-leiri on kaikille avoin, eli voit osallistua tähän hauskuuteen, vaikket itse leirille pystyisikään osallistumaan. Tule siis hakemaan Satahanka-fiilistä ja nauttimaan yhdessä olosta vanhojen ja uusien ystävien kanssa. RaPu-leiri on tarkoitettu ensisijaisesti samoajille ja siitä ylöspäin. RaPu-leirille voi ottaa mukaan vaikkapa myös lippukuntasi vanhempia! Rakennusleiri järjestetään 24.-29.7. ja purkuleiri 7.-9.8. Ilmoittautuminen RaPu-hauskuuteen tapahtuu täältä: kuksaan.fi/20374 . RaPu-hauskuus ei maksa osallistujalle mitään.

Kuljetukset

Satahanka laatii lippukuntien yhteiskyydeille saapumis- ja lähtöaikataulun. Tarvitsemme sitä varten kuitenkin muutamia tietoja, jotka lippukuntien tulee ilmoittaa oheisella lomakkeella mahdollisimman pian tai ihan viimeistään 10.6. Kyselyyn pääset klikkaamalla tästä.

Samoajat – pestissä puolet leiristä

Samoajien leiriohjelma koostuu 50% pestistä ja 50% ohjelmasta. Kannustathan lippukuntasi samoajia hakemaan pestiä 10.6. mennessä. Sen jälkeen samoajille osoitetaan pesti leiriorganisaation puolesta, tästä tiedotetaan vielä erikseen. Samoajat, jotka ovat leirillä vain kolme päivää tai alle, eivät tarvitse pestiä. Samoajapestit löydätte täältä: https://satahanka.fi/samoajapestit/

Muistutus – Satahanka kauppa on auki

Satahanka-kauppa on auki ja sieltä voi ostaa niin vierailupäivälippuja, kuin Satahanka-tuotteitakin. Kaikki tuotteet kannattaa ehdottomasti ennakkotilata, sillä niiden saatavuutta leirillä ei voida taata. Klikkaa itsesi kauppaan tästä: https://holvi.com/shop/satahanka2018/

Kuva: Tuomas Puurtinen

Recent Posts
Ota yhteyttä

Kysymyksiä?