Pulloposti 12

 In Pulloposti

Luet juuri Satahanka XIII:n pullopostia 12, joka on samalla viimeinen pulloposti tämän leirin osalta.

Iso kiitos!

Haluamme kiittää kaikkia leirille osallistuneita lippukuntia ja erityisesti leirilippukuntien johtajia ja ikäkausiluotseja sekä tietenkin myös Satahanka-yhteyshenkilöitä. Iso kiitos siis juuri sinulle!

Voit vielä palata Satahanka XIII:n tunnelmiin kuvien, videoiden ja leirilehden kautta:

Printtilaatuiset kuvat löydät täältä:
https://partio.kuvat.fi/kuvat/TAPAHTUMAT/Satahanka+XIII/

Kaikki kuvat löydät täältä:
https://www.facebook.com/pg/satahanka/photos/?ref=page_internal

Leirilehdet löydät täältä: https://satahanka.fi/loiske/

Aftermovien löydät täältä: https://youtu.be/viJDfxH9Fyg

Muistathan hakea osaamismerkkiä Satahankapestistäsi!

Valtavan suuret kiitokset pestisi hoitamisesta Satahangalla! Opit varmasti paljon uutta pestisi aikana. Opista on sinulle varmasti hyötyä myöhemmin esimerkiksi työelämässä. Satahangan pesteistä on mahdollista hakea digitaalisia osaamismerkkejä. Niiden avulla on helppo kertoa myöhemmin esimerkiksi työnhakutilanteessa mitä on pestissään tehnyt ja oppinut.

Kaikille Satahangan pesteissä toimineille, myös samoajille, sopii Vapaaehtoisena tapahtumassa -merkki. Tämän merkin saajan ei ole välttämättä tarvinnut osallistua pestisisällön suunnitteluun etukäteen, vaan tehtävän on voinut vastaanottaa vasta leirillä.

Pidempään leiripestiä tehneille sopivin merkki on Osaamista vapaaehtoistyöstä. Niille, jotka toimivat päällikkö- ja mestaritasoisissa pesteissä johtaen muita, sopii myös Ryhmän johtajana leirillä -merkki. Samasta tehtävästä voi siis hakea useampaa merkkiä tai valita mieleisemmän tarkastelukulman omaan pestiin.

Vaikka osaamismerkin hyödyntäminen tulevassa työnhaussa voi tuntua sinusta kaukaiselta ajatukselta, on osaamismerkkiä silti hyvä hakea ja julkaista se sitten vaikkapa omassa LinkedIn-profiilissa tai muussa sosiaalisessa mediassa. Digitaaliset osaamismerkit ovat vielä aika tuntematon juttu työnantajille, ja voit omalta osaltasi auttaa nuorten partiolaisten menestymistä työnhaussa, tekemällä digitaalisia osaamismerkkejä tunnetuksi. Haettuasi ensimmäisen oman merkkisi, osaat myös paremmin ohjata nuoria hakemaan merkkejä osaamisensa todisteeksi.

Valitse omaan pestiisi sopiva osaamismerkki näistä:

Osaamista vapaaehtoistyöstä -osaamismerkin saaja on toiminut vapaaehtoistyöntekijänä vastuullisessa ja pitkäkestoisessa johtamis- tai asiantuntijatehtävässä osaamistaan kehittäen. Nämä tyypit Satahangalla ovat niitä, jotka toimivat päällikkö- ja mestaritasoisissa vastuullisissa pesteissä.

Hae Osaamista vapaaehtoistyöstä -merkkiä tästä!

Ryhmän johtajana leirillä -osaamismerkki sopii henkilölle, joka osaa johtaa useamman ihmisen muodostamaa ryhmää ja toimintaa suunnitelmallisesti sekä vastaanotetun toimeksiannon mukaisesti leiri- tai retkiolosuhteissa. Näitä tyyppejä Satahangalla ovat mm. pesteissä toimivat kympit.

Hae Ryhmän johtajana leirillä -merkkiä tästä!

Ohjaajana leirillä – osaamismerkki sopii sellaiselle henkilölle, joka osaa ohjata ihmisiä leirillä sekä ymmärtää järjestön kasvatustavoitteet huomioivia ohjaustapoja leiriolosuhteissa. Näitä tyyppejä Satahangalla ovat mm. leirilippukuntien johtajistot, luotsit ja sepot.

Hae Ohjaajana leirillä -merkkiä tästä!

Vapaaehtoisena tapahtumassa -osaamiskerkin saaja on osallistunut vapaaehtoistyöntekijänä tapahtuman tekemiseen omaa osaamistaan kehittäen. Tätä merkkiä voivat hakea kaikki ne, jotka eivät ennen leiriä tehneet vielä mitään pestiä, mutta käärivät hihansa leirin alettua. Myös samoajat, jotka tekevät leirillä pestiä vain osan aikaa, voivat hakea tätä merkkiä.

Hae Vapaaehtoisena tapahtumassa -merkkiä tästä!

Kuva: Suomen Partiolaiset/Harri Halmejärvi

Recent Posts
Ota yhteyttä

Kysymyksiä?