Pulloposti 5

 In Pulloposti

Luet juuri Satahangan pullopostia numero viisi. Tässä pullopostissa on tietoa mm. alusilmoittautumisesta, satamapalveluista sekä osallistujien taloudellisesta tukemisesta.

Isojen alusten ilmoittautuminen Satahangalle XIII

Alusten ilmoittautuminen alkaa 15.1. Ja päättyy 31.3. Ilmoittautuminen tapahtuu alusilmoittautumislomakkeella, joka löytyy tästä linkistä: https://kuksa.partio.fi/Kotisivut/login.aspx?Id=17696. Isoiksi aluksiksi lasketaan kaikki köliveneet sekä ohjelmaan osallistuvat moottorialukset.

Isot alukset ovat keskeisessä roolissa Satahangalla, ja kattavan meripartioelämyksen mahdollistamiseksi toivomme, että mahdollisimman moni meripartiolippukunta tuo aluksensa leirille. Kaikissa kysymyksissä alusilmoittautumisesta ja isojen alusten ohjelmasta voi kääntyä isojen alusten ohjelmamestarien (roosa.juup@gmail.com ja juho.ajanko@gmail.com) puoleen.

Satamapalvelut

Satahangalle saapuville aluksille tarjotaan satamassa seuraavanlaisia palveluita. Toimistopalvelut: sekalaiset asiat ja kysymyksiin vastaukset. Aluksien pienet korjaukset, varaosat ja hakupalvelu tarvittaessa. Sähköä ja vettä laiturille. Polttoainetäydennykset (toteutus vielä selvityksen alla).  Septitankin tyhjennys (selvityksen alla). Kaasupullojen vaihtopalvelu ja jätehuolto(polttokelpoiselle jätteelle). Lisäksi satama tarjoaa aluksille kartan mahdollisista suojasatamista kovan tuleen osuessa leirin satamaan. Miehistölle järjestetään ohjelmaa yhteistyössä ohjelmatiimin kanssa. Merimieskirkko järjestää kahvilan satamaan.

Satahanka XIII:n satamasta vastaavat Katja ”Kike” Auvinen ja Kai Sinkkonen.

Gastipörssi – Satahangan oma venetaksi

Haluaisit saapua leirille purjehtien, mutta lippukunnallasi ei ole omaa venettä? Ei hätää, gastipörssin kautta voit löytää oman paikkasi meno- tai paluumatkalle purjehtien!

Haluaisit purjehtia leirille lippukuntasi aluksella ja ottaisit mielelläsi pari uutta tuttavuutta kyytiin? Ilmianna itsesi, reittisi ja aluksesi Satahangalle, lisäämme tietonne Satahangan nettisivuille! Gästipörssin löydät täältä: https://satahanka.fi/osallistujille/gastiporssi/

Home Hospitality – Minustako majoittaja

Levitäthän alla olevaa Home Hospitality infoa eteenpäin lippukunnassanne, jotta kaikki ovat tietoisia mahdollisuudesta toimia isäntäperheenä kansainvälisille vieraille.

Kiinnostaako kansainvälinen partio? Haluaisitko saada uusia ystäviä eri puolilta maailmaa? Tahtoisitko kehittää kielitaitoasi? Nyt voit tulla osaksi mahtavaa Home Hospitality majoittajajoukkoa ja tarjota yösijan kansainväliselle partiolaiselle kotonasi!

Majoittaminen tapahtuu ennen tai jälkeen Satahanka XIII -leiriä ja paikan voi tarjota kotoaan joko yhdelle tai useammalle partiolaiselle. Voit ilmoittaa halukkuudestasi toimia Home Hospitality majoittajana Satahangan ilmoittautumisen yhteydessä, jossa kysytään myös, kuinka monta vierasta pystyt/haluat majoittaa, sekä millä kielellä pystyisit kommunikoimaan vieraasi kanssa.

Lähde mukaan mahdollistamaan upeaa kokemusta Suomeen saapuville kansainvälisille partiolaisille ja saamaan mahtavia muistoja sekä uusia ystäviä! Lisätietoja Home Hospitality majoittamisesta saa osoitteesta international.satahanka@partio.fi.

Pyydä KV-kaverisi Satahangalle!

Oletko tutustunut aiemmilla partioleireillä hyviin tyyppeihin Suomen rajojen ulkopuolelta? Pyydä heidät mukaan! Satahangasta on tulossa mahtava elämys myös kansainvälisille osallistujille – ulkomailta voi tulla leirille niin omalla aluksella kuin yhteiskuljetuksella Helsingistäkin, eikä meripartiotausta ole välttämätön. Kansainvälisten osallistujien ilmoittautumista jatkuu yhtä kauan kuin suomalaistenkin. Kannattaa silti olla no ja mikä olisikaan parempaa kuin verestää vanhoja muistoja sekä kokea uusia elämyksiä yhdessä? Myös ulkompea, jotta voimme taata mahdollisimman mieleenpainuvan leirielämyksen kauniissa Suomen kesässä.

Ilmoittautuminen on auki – mitä vielä odotat?

Satahangalle on jo monta iloista partiolaista ilmoittautunut, mutta monta puuttuu vielä. Huolehdithan, että kaikki lippukunnastasi ilmoittautuvat mukaan!

Ilmoittautuminen on auki 28.2 asti osoitteessa https://satahanka.fi/ilmoittautuminen/

Laskutus – mitä maksan ja milloin

Satahangan laskutus tapahtuu 17.4.2018 alkaen. Lasku lähetetään siihen osoitteeseen ja siinä muodossa, kuin profiilissasi on määritelty. Muistathan siis tarkistaa Kuksan perusasetuksen ja erityisesti sähköpostiosoitteesi.

Lahjakortti – lahjoita ainutkertainen elämys

Satahanka on lanseerannut oman lahjakortin, jolla voit muistaa ystäviäsi, perhettäsi ja kaikkia muita, jotka mielestäsi ansaitsevat upean Satahanka XIII elämyksen.

Lahjakortin pohjan löydät täältä Partion materiaalipankki

Osallistumistuki – Myös kovat tekijät tarvitsevat sitä

Lippukunnat voivat tukea jäseniensä osallistumista Satahangalle kustantamalla osan heidän osallistumismaksustaan. Tuen summa kirjataan lippukuntailmoittautumisen yhdessä ja se alkaa 15.3.2018. Summan pitää olla kirjattuna 15.4.2018 mennessä. Tukisumma laskutetaan yhdessä erässä lippukunnalta toukokuun loppupuolella.

Leirilippukunta  – yksin vai yhdessä alueen lippukuntien kanssa?

Onhan teidän lippukunta jo huomannut, että Satahangalla majoittaudutaan ensimmäistä kertaa leirilippukunnissa? Leirilippukuntien johtajat vastaavat tarpojista ja samoajista. Leirilippukunnan voi muodostaa yksin tai yhdessä muiden lippukuntien kanssa. Aiheesta julkaistaan piakkoin myös teksti Satahangan nettisivuilla ja jo nyt löydät tarkemmat tiedot leirilippukunnan kokoonpanosta nettisivuilta: https://satahanka.fi/alaleirit-ja-leirilippukunnat/

Materiaalit lippukunnalle – materiaalipankki

Satahangan materiaalit lippukunnille löytyvät osoitteesta https://materiaalipankki.partio.fi. Sieltä löytyy mm. PowerPoint(PDF muodossa) johtajistoja tai vanhempainiltoja varten, valmis kirjepohja partiolaisten koteihin sekä Satahanka XIII juliste, jonka voi tulostaa sekä A4 että A3 koossa.

Satahanka XIII toivottaa sinulle ja koko lippukunnallesi merellistä vuotta 2018 ja toivoo näkevänsä teidät Loviisassa heinäkuussa.

Kuva: Jukka Koskelainen

Recent Posts
Ota yhteyttä

Kysymyksiä?