Pulloposti 7

 In Pulloposti

Tässä pullopostissa asiaa mm. leirilippukunnista ja muistutus sekä jälki-ilmoittautumisesta, että alusten ilmoittautumisesta. Aiemmat pullopostit ovat kaikkien luettavissa täällä.

Jälki-ilmoittautuminen jatkuu 3.4. asti!

Jos joku on unohtanut ilmoittautua kesän mielettömimmälle merielämykselle, niin vielä ehtii. Kunhan sen tekee viimeistään 2.4., eli pääsiäismaanantaina. Lisätiedot, päivitetyt hinnat ja ilmoittautumislinkin löydätte täältä.

Muistutus: isojen alusten ilmoittautuminen päättyy 31.3.

Alusten ilmoittautuminen alkoi tammikuussa ja päättyy 31.3., vielä on siis noin viikon verran aikaa. Ilmoittautuminen tapahtuu alusilmoittautumislomakkeella, joka löytyy tästä linkistä. Isoiksi aluksiksi lasketaan kaikki köliveneet sekä ohjelmaan osallistuvat moottorialukset. Isot alukset ovat keskeisessä roolissa Satahangalla, ja kattavan meripartioelämyksen mahdollistamiseksi toivomme, että mahdollisimman moni meripartiolippukunta tuo aluksensa leirille. Kaikissa kysymyksissä alusilmoittautumisesta ja isojen alusten ohjelmasta voi kääntyä isojen alusten ohjelmamestarien (roosa.juup@gmail.com ja juho.ajanko@gmail.com) puoleen.

Leirilippukunnat – Satahangan kalastajakylien sydämet

Leirilippukuntien ilmoittautuminen on auennut! Leirilippukuntien tulee ilmoittautua 31.3 mennessä Kuksaan. Yksittäisten lippukuntien ei tarvitse ilmoittautua erikseen, vaan ilmoittautuminen tehdään vasta, kun leirilippukunta on tiedossa. Lisätietoa täällä.
Leirilippukunnan muodostaa noin 40-80 leiriläistä yhdestä tai useammasta lippukunnasta. Jokaisessa leirilippukunnassa tarvitaan leirilippukunnanjohtaja sekä vaeltaja-, samoaja ja tarpojaluotsit. Leiriluotsien tehtävänä on olla leiriläisten kasvun tukena, sekä kannustaa ja motivoida nuoria ohjelmiin osallistumisessa. Luotsit ovat nuorten tukena myös ohjelmissa ja auttavat esimerkiksi oikean taitotason valinnassa. Leiriluotsin ja leirilippukunnanjohtajan pestikuvaukset löydät täältä.
Leirilippukuntakavereita kannattaa kysellä omalta alueelta tai omasta piiristä. Lähialueelta luonnollisesti löytyvä leirilippukunta on usein se paras ratkaisu ja tuemme alueyhteistyötä leirilippukuntien muodostamisessa. Jos leirilippukuntaa ei kuitenkaan yrityksistä huolimatta löydy lähialueen tai piirin muista lippukunnista ilmoittautumisen loppuun mennessä, niin me muodostamme sen Satahangan puolesta ja siitä ilmoitetaan asianosaisille huhtikuun alun aikana. Apua leirilippukunnan muodostamisessa ja siihen liittyvissä asioissa voi kysyä vastuualaleiripäällikkö Lauralta laura.h.pietila@partio.fi.
Leirilippukuntailmoittautumisen yhteydessä valitaan myös leirilippukunnan nimi. Nimi muodostetaan käyttäen apuna WWF:n kalaopasta ja se koostuu etuliitteestä, esim. adjektiivista, ja kalannimestä. Leirilippukunnan nimi voi siis olla esimerkiksi Hiipivä Haimonni. Listan kaloista löydät täältä.

Mietityttääkö jokin Satahangan leirilippukuntiin liittyvä?

Tule mukaan Leirilippukuntainfo -skypeen 27.3. klo 19. Vastuualaleiripäälliköt kertovat leirijärjestelyistä ja sinä pääset esittämään kiperimmätkin kysymyksesi. Klikkaa siis itsesi mukaan: https://meet.lync.com/partio-fi/laura.h.pietila/CWL5YHSU.

Joko olette kokeilleet ennakko-ohjelmia?

Satahanka XIII:n ennakkotehtävät julkaistiin viime pullopostin mukana ja ne löytyvät täältä. Jos ette ole vielä ehtineet testata niitä, niin viimeistään nyt kannattaa poimia parhaat ohjelmat kevään kokouksiin!

Kuva: Erkki Lietzen

Recent Posts
Ota yhteyttä

Kysymyksiä?