Pulloposti 8

 In Pulloposti

Satahankaan on enää vajaa neljä kuukautta aikaa! Kohta olemme yhdessä Rönnäsissä nauttimassa mielettömästä merielämyksestä! Tämä pulloposti sisältää tietoa mm. rakennus- ja purkuleiristä, vierailupäivästä ja laskutuksesta. Varmistathan, että tieto välittyy myös lippukunnassasi laajemminkin!

RaPu-leiri on täällä!

RaPu-leiri eli rakennus- ja purkuleirin ilmoittautuminen on alkanut! RaPu-leiri on kaikille avoin, eli voit osallistua tähän hauskuuteen, vaikket itse leirille pystyisikään osallistumaan. Tule siis hakemaan Satahanka-fiilistä ja nauttimaan yhdessä olosta vanhojen ja uusien ystävien kanssa. RaPu-leirille voi ottaa mukaan vaikkapa myös lippukuntasi vanhempia! Onko teillä siis aktiivinen vanhempainjaosto tai maailman parhain rakentajavanhempi? RaPu-leiri on heille juuri oikea tapahtuma päästä tutustumaan partiotoimintaan ja päästä nauttimaan leirifiiliksestä! Ilmoittautuminen RaPu-hauskuuteen tapahtuu täältä. RaPu-hauskuus ei maksa osallistujalle mitään.

Vierailupäivä

Vierailupäivänä pääsevät vanhemmat, sukulaiset ja ystävät tutustumaan Satahankaan ja partioon. Leirin vierailupäivä on perjantai 3.8. ja vierailupäivän lipunmyynti alkaa toukokuun alkupuolella. Viestithän osallistujien vanhemmille jo nyt, että laittavat päivän ylös kalenteriin ja seuraavat leirin viestintäkanavia- somea ja nettisivuja, jotta ovat ensimmäisten joukossa ostamassa lippua!

Leirimaksun laskutus on alkanut!

Laskutus on alkanut, joten tarkkailethan sähköpostiasi! Lasku näkyy myös Kuksassa profiilissasi välilehdellä laskut. Muistathan, että partion jäsenmaksu vuodelle 2018 tulee olla maksettuna ennen leiriä. Hoidathan sen siis myös kuntoon ajoissa!

Ensimmäinen leirikirje

Ensimmäinen leirikirje lähetetään sähköpostilla osallistujille toukokuussa! Varmistattehan lippukunnassa, että leirikirje tavoittaa jokaisen osallistujan.

 

Kuva: Olli Savisaari

Recent Posts
Ota yhteyttä

Kysymyksiä?