Pulloposti 9

 In Pulloposti

Tästä eteenpäin pullopostit lähetetään leirilippukunnan johtajille ja Satahanka-yhteyshenkilöille. Kaikki aiemmat pullopostit löydät täältä: https://satahanka.fi/satahanka-yhteyshenkilo/

Leirikirjeessä tietoa leiriläiselle

1.leirikirje lähtee osallistujille tänään siihen sähköpostiin, joka on Kuksaan merkitty. Alle 18-vuotiaiden leirikirje menee heidän huoltajilleen. Tavallisen leirikirjeen lisäksi perheleiri-ikäisten vanhemmille tulee erillinen oma kirje, jossa kerrotaan perheleirin palveluista. Molemmat kirjeet lisätään myös Satahangan nettisivujen ajankohtaista osioon: https://satahanka.fi/ajankohtaista/
2. Leirikirje tulee osallistujille kesäkuun aikana ja sisältää tarkan varustelistan.

Vierailupäivä ja leirituotteet

Leirin vierailupäivä on perjantai 3.8. ja vierailupäivän lipunmyynti alkaa perjantaina 25.5. Leirituotteiden myynti alkaa myös perjantaina 25.5. Kaikki leirituotteet jaetaan leirillä. Huomaathan, että jos haluat jonkin tietyn tuotteen kannattaa se ostaa ennakkoon, sillä leirillä tuotteita on vain pienimäärä myytävänä.

Satahanka-kauppa:

https://holvi.com/shop/satahanka2018/

Majoitumme kalastajakylissä

Leirilippukunnat muodostavat Satahangalle yhteensä viisi kalastajakylää, joiden nimet ovat Idlax, Edesby, Laby, Malmsby ja Kabböle. Näiden lisäksi Satahangalla on perheleiri Saltkråk. Voit tarkistaa, mihin leirilippukuntaan ja kalastajakylään lippukuntasi kuuluu täältä: https://satahanka.fi/alaleirit-ja-leirilippukunnat/  tai viestin liitteenä löytyvästä kuvasta.
Leirillä majoitutaan teltoissa omissa leirilippukunnissa. Poikkeuksena alusten miehistöt ja pestiläiset, joilla poikkeukselliset nukkumisajat tai -paikat(esim. Turva ja alusten miehistöt). Leirilippukunnan tulee huolehtia, että jokaiselle leirilippukunnan jäsenelle löytyy majoituspaikka teltasta. Majoittautumiseen tulee käyttää isoja telttoja (puolijoukkue, niger tai vastaavat).

Kuljetukset leirille

Lippukunnat järjestävät itse tai yhdessä naapurilippukuntien kanssa yhteiskuljetukset leirille. Satahanka XIII ei järjestä kuljetuksia. Tarkemmat ohjeet saapumista varten saatte lähempänä leiriä.

Kuva: Erkki Lietzen

Recent Posts
Ota yhteyttä

Kysymyksiä?