Satahankatekijä Kari Hartikainen

 In Uutiset

Esittelyssä Melontamestari

Yksi Satahangan tekijöistä on Töölön Sinisten (Helsinki) Kari Hartikainen, joka on aiemmin tehnyt Päpan, Uudenmaan ja Hämeen partiopiirin tehtäviä, on ottanut vastaan Satahangan Melontamestarin pestin. Mikä sai maapartiotaustaisen Karin innostumaan Satahangasta?

Yksi mielipuuhani on melonta avokanootilla tai kajakilla, joten päädyin luonnollisesti melontamestariksi Satahangalle. Odotukset leiriltä on kaunis sää ja mitä nyt alueen saarilla olen päässyt käymään melomassa, niin paikat on loistavat, joten vain partiolaiset puuttuu… mutta ei enää 30.7. alkaen.

Kari odottaa leiriltä myös pääsevänsä opettamaan uutta ja hyödyllistä, sekä nauttimaan auringosta  ja luonnon äänistä partiolaisuudella höystettynä. – Mikä olisikaan hauskempaa kuin opettaa mitä tehdä jos kaatuu kanootilla avovesillä. Se onkin paras tapa heittää talviturkki. Vinkkaa Kari.

Melonta-ohjelmasta!

Melonnassa ei soudeta, koska melalla melotaan ja näin voidaan kehittää ryhmätyöskentelyä, kehon eri lihaksia ja myös kokeilla melontaa ilman melaa tai käsiä kilpaillen. Tai oppia miten toimitaan, kun sinä tai kaverisi joutuu veden varaan!

Avokanootti on vain hauskanpitoon ja sillä ei voi vaeltaa… vai voiko? Ja kokeneemmille melojille löytyy myös joukkue-tasolla haasteita! Miltä kuulostaisi 3 vs. 3 melontasähly! Melonta-ohjelmassa on mukana myös sup-laudat, jotka ovat nyt kuuminta trendiä ja rauhallisen kaverin surffilaudat, joilla voi myös harrastaa joogaa tai mitä vain käyttäjä laudan kanssa keksii. 

Melonta ja sup -rekrytointi

Melonnalla myös tekijöille olisi tarvetta. Olisitko sinä melontaan tai suppaukseen hurahtanut henkilö? Ehkä nautit muuten vain melonnasta tai suppailusta? Oletko koskaan miettinyt meneväsi kesätöihin johon liittyy suppaus tai melonta? Mikäli vastasit yhteenkään kysymykseen edes ”ehkä”, tule kokeilemaan! Halu oppia on myös vahvuus! Tarjoamme yhden kesän loiskuvimmista pesteistä, vaihtelevat työpisteet rannan sup-laudan ja kanootin välillä, joten aurinko ja kastuminen on taattu! Tekijöille opetetaan kaikki vaadittavat taidot. Yhteyttä voit ottaa Kariin sähköpostitse kari.hartikainen@partio.fi tai löydät instasta @karahtanut -nimellä.

 


Recent Posts
Ota yhteyttä

Kysymyksiä?