Satahankatekijä Tuomas Alanne

 In Uutiset

Esittelyssä Rapu-leirin johtaja Tuomas Alanne

Tuomas ”Allu” Alanne Ruskon Maunun Partiosta johtaa Satahangan rakennusleiriä. Lue alta miksi Tuomas otti tämän vastuun vastaan ja miksi sinunkin kannattaa lähteä mukaan:

Lähdin mukaan projektiin, koska haluan olla mahdollistamista nuorison harrastamista ja näkemässä meripartiota, ja jos hyvä tuuri käy, niin päästä vaikka pienelle purjehdukselle. Ilman mahdollistajia ei yhdelläkään leirillä olisi valmiina saunoja, suihkuja, tiskilinjastoja, keittiötä eikä ohjelmapisteitä silloin kun leiriläiset saapuvat.

Jos mietit miten tuo kaikki valmistuu ja leiri on valmiina ottamaan vastaan kaikki leiriläiset leirin alkaessa sekä haluaisit oppia uusia asioita, nyt olisi oikein oiva mahdollisuus päästä katsomaan ja tekemään vaikka suihkuja. Sinun ei tarvitse olla mikään Remontti Reiska tai Puuha Pete kun saavut, kyllä kaikki opastetaan. Tiedä vaikka poistuessa olisitkin lippukuntasi raksamestari ja lisäksi pääset testaamaan omia rajojasi sekä jotain uutta jota et välttämättä ikinä uskonut tekeväsi. Tietenkin kaikki rakentamisen jo taitavat ovat erittäin tervetulleita ja siten jakamassa tietoa ja taitoa. Lisäksi kun saatte houkuteltua oman lippukunnan nuorempaa väkeä mukaan, ei tarvitse olla seuraavaa oman lippukunnan leiriä enää yksin pystyttämässä.

 

Mitä on pakko olla mukana Partioleirillä: varmuus kahvin saannista, nokkamuki, oma tyyny ja reilusti reipasta mieltä

Nykyään itse olen mukana partiossa taustalla mahdollistamassa harrastamista, ammatiltani olen jotain muuta kuin teknisen puolen ammattilainen. Parasta partiossa on uudet kaverit ja vanhojen kavereiden näkeminen ja samalla tekeminen. Partiouraa tulee syksyllä kuluneeksi 30 vuotta.

RaPu-leirillä pääsee tutustumaan uusiin ihmisiin ja olemaan mahdollistamassa kaikkien harrastamista ja pystyy kavereille kehumaan leirillä tai sen jälkeen että ”mä tein ton”. Samalla voi hakea oppia oman lippukunnan leireille miten jotkut asiat on toteutettu. Tästä ei hyödy vain Satahanka vaan myös oma lippukuntasi. Tule yksin, kaverin tai perheen kanssa, ota mukaan vaikka koko vartio, venekunta tai lippue. Ota mukaan lippukuntasi vanhempia, niin hekin pystyvät olemaan tulevaisuudessa autamassa leirien tekemisessä ja vaikka vetämässä sudarilaumaa jos iskee johtajapula. Mukaan rakentamaan voit tulla vaikka vain päiväksi tai pariksi.

Rakennusleiri järjestetään 24.7-29.7.2018, purkuleiri alkaa 7.8.2018. Kaikissa kysymyksissä RaPuun liittyen voit olla yhteydessä tuomas.alanne@partio.fi

 

Kuvassa olen poikani kanssa rakentamassa HuHu leiriä, näin oltiin tukemassa ja mahdollistamassa partiointia. Tule sinäkin mahdollistajaksi!

 

Recent Posts
Ota yhteyttä

Kysymyksiä?