Tästä se lähtee, ensimmäinen leiripäivä!

 In Media

Satahangan rakennusleiri on saatu päätökseen ja leiri on valmiina alkamaan. Rakennusleirin aikana alueelle valmistui muun muassa sähkö- ja vesijohtoverkosto, satama, ohjelma-alueita, telttasauna, ruokala ja toimistoja.

”Rakennusleiri sujui odotusten mukaisesti ja kaikki on valmista huomista leiriläisten saapumista varten, ” kertoo leirinjohtaja Aino Pohjanvirta.

Toistatuhatta osallistujaa onkin pian leirialueella, teltat nousevat ja tunnelma kohoaa. Ensimmäiset aluksetkin ovat jo saapuneet leirin satamaan, mutta kovasta tuulesta johtuen sunnuntaina laituriin ei päässyt kiinnittäytymään kuin muutama alus. Tästä johtuen suurin osa aluksista saapuu paikan päälle vasta maanantain aikana.

Ensimmäinen päivä leirillä kuluu telttojen pystytyksen ja muiden viimeisten valmisteluiden merkeissä. Illalla päästään kokoontumaan yhdessä avajaisiin. Kunnolla leiriarki alkaa tiistaina, kun erilaiset ohjelmalaaksot avautuvat ja alukset lähtevät vesille leiriläisten kanssa. Osa leiriläisistä lähtee jo maanantai-iltana yön yli kestävälle vaellukselle eli haikille.

Median edustajat ovat lämpimästi tervetulleita tutustumaan leiriin paikan päälle aina sunnuntaihin 5.8. saakka. Meillä on tarjota opastettua ohjelmaa päivästä toiseen, tietoja ja taitoja, suuria partioaluksia ja vaikka mitä muuta! Jos haluat tietää lisää, ota yhteyttä +358 45 1107395 tai sähköpostitse anssi.nieminen@partio.fi. Käyntiosoite Museotie 1, Loviisa.

Suomen partiolaisten Satahanka XIII-meripartioleiriä vietetään 30.7.-6.8.2018 Loviisan Rönnäsissä. Osallistujia leirillä on kaikkiaan n.1350, joista ulkomaalaisia on n. 80. Leiriläiset ovat pääosin 12-17-vuotitaita, ja sitä vanhemmat mahdollistavat leirin erilaisissa pesteissä. Leirillä on myös lähes kaikki partiolaisten käytössä olevat alukset, yhteensä 31 kappaletta. Satahangasta lisää voit lukea tapahtuman nettisivuilta, mm. aiemmat mediatiedotteet löydät täältä; https://satahanka.fi/medialle/

Ensimmäiset alukset ovat saapuneet leirin satamaan.

Leirillä käytössä on Jukolan viestin telttasauna. Mitä useampi kiuas, sitä paremmat löylyt!

Vasta muutama teltta on pystyssä, pian näkymä on muuttunut melkoisesti!

Kalastajakyliä leirillä on neljä. Täälläkin pian on telttoja vieri vieressä.

Recent Posts
Ota yhteyttä

Kysymyksiä?