Tekijäviesti 11

 In Tekijäviesti

Tässä viestissä muistutuksia mm. hankintalistojen tekemisestä ja palveluiden tilaamisesta. Kaikki aiemmat tekijäviestit löydät täältä.

Palvelutilaukset tulee tehdä viimeistään 24.3.

Palvelutilaukset tehdään tämän viikon lauantaihin 24.3. mennessä. Tilatkaa kaikki tarvitsemanne palvelut yksitellen (ks. alasvetovalikko) täältä ja kuvatkaa mahdollisimman tarkasti palvelun tarve.
Lisätietoja:
viljami.hatonen@partio.fi
0407621741

Hankintalistat – käythän vielä tarkistamassa omalta osaltasi

Jokaisen hankintalistoja täyttäneen kannattaa käydä viimeistään nyt tarkistamassa listat omalta osaltaan. Listathan löytyvät talouden alta Jemmasta. Jos teille on tullut, vielä viime hetken hankintoja täydentäkää listat mahdollisimman pian. Täydennättehän listat mahdollisimman yksityiskohtaisesti ja huolellisesti, jotta hankinnat pääsevät tekemään oman työnsä. Tarkempi hankintaohje löytyy Jemmasta ja täältä.

Haluaisitko viestisi Satahangan someen, nettisivuille tai lippukunnille lähtevään pullopostiin?

Ilman muita osa-alueita viestintää on mahdotonta tehdä. Ota siis rohkeasti yhteyttä viestintään, kun teidän tiimillä tai sinulla herää yhtään ajatus, että tämä juttu voisi kiinnostaa muitakin Satahangalle tulijoita. Saat laittaa viestiä, vaikkei tekstisi olisi valmis tai sinulla olisi vasta ajatusasiasta, jonka haluat viestiä, me autamme viestin muotoillussa ja sopivan kanavan löytämisessä. Laita mailia tai soita: Kaisa Huttunen, kaisa.huttunen@partio.fi, 050 359 6603.

Kuva: Erkki Lietzen

Recent Posts
Ota yhteyttä

Kysymyksiä?