Tekijäviesti 12

 In Tekijäviesti

Tässä viestissä tietoa mm. Leirikirjeen ja leirikirjan materiaalien toimitusajoista sekä nettisivujen tulevasta sisällöstä. Kaikki aiemmat tekijäviestit löydät täältä: satahanka.fi/tekijoille/

Leirikirja ja -kirjeet – leiriläisen tärkeät infopaketit

Leirikirjeitä tulee Satahanka XIII:llä olemaan kaksi kappaletta, joista toinen lähtee toukokuussa ja toinen kesäkuussa. Molemmat lähetetään sähköisesti osallistujille/huoltajille, lippukunnille ja lisätään myös nettisivuille. Leirikirja tulee olemaan A6-kokoinen. Muistathan toimittaa materiaalisi ajoissa, sillä myöhässä saapuneita ei voida huomioida.

Materiaalit toimitetaan aina lisäämällä Jemman leirikirja tai leirikirje (Löytyy: Satahangan työtila –>  Viestintä –> Leirikirja ja leirikirjeet) kansioon sen mukaan, mihin sisältö kuuluu. Leirikirjan sisällysluettelo ja vastuut löytyvät Jemmasta leirikirja-kansiosta. Sisällykseen voidaan vielä tarvittaessa tehdä muutoksia perustellusta syystä.

Jos toivot, että sisältösi menee molempiin (leirikirjaan ja –kirjeeseen), muistathan lisätä sen erikseen molempiin kansioihin. Viestintätiimi tulee kuitenkin tekemään viime kädessä valinnat sen suhteen, mikä sisältö menee mihinkin, jotta leirikirjasta tai -kirjeistä ei tule liian pitkiä. Kaikki sisältö varmasti hyödynnetään, joten ei huolta sen suhteen.

Nimeä tiedosto mahdollisimman selkeästi (esim. Merihuoltolahti) tai hyödynnä jo olemassa olevia (esim. Varusteluettelo leirikirjeessä). Laita tiedoston alkuun myös omat yhteystietosi, jos kyseiseen sisältöön liittyen tulee kysyttävää myöhemmässä vaiheessa.

Jos sinulla on kysyttävää ota yhteys Kaisaan, (kaisa.huttunen@partio.fi tai 050 359 6603) – saa soittaa, laittaa mailia tai viestiä WhatsAppissa!

Leirikirjan DL 1.5.
Leirikirje 1 DL 1.5.
Leirikirje 2 DL 10.6. 

Sama info löytyy myös kyseisestä kansiosta Jemmasta.

Satahanka.fi – kattavasti tietoa tarjolla

Satahangan nettisivuille tullaan kokoamaan mahdollisimman kattavasti infoa niin leiriläisille kuin leirilippukunnillekin. Tähän tarvitaan myös jokaisen tiimin apua! Nettisivujen suunnitelma löytyy viestinnän pääkansiosta Jemmasta ja siihen saa mielellään tutustua. Suunnitelma auttaa varmasti myös hahmottamaan, mitä sisältöä juuri teidän tiimillä voisi olla nettisivuja varten. Tietoa toivotaan mm. leiriarjesta, ohjelmasta. Nettisivuja varten hyödynnetään tietenkin myös leirikirja- ja –kirjemateriaaleja. Jos sinulla on kysyttävää ota yhteys Miaan tai Minnaan, (mia.lempiainen@partio.fi, 040 0237292 tai minna.pyykkonen@partio.fi, 045 1328604) – saa soittaa, laittaa mailia tai viestiä WhatsAppissa!

Kuva: Tuomas Puurtinen

Recent Posts
Ota yhteyttä

Kysymyksiä?