Tekijäviesti 13

 In Tekijäviesti

Tässä viestissä on tietoa mm. rakennus- ja purkuleiristä, vierailupäivästä ja leirimaksujen laskutuksesta. Kaikki aiemmat tekijäviestit löydät täältä: https://satahanka.fi/tekijoille/

RaPu-leiri on täällä!

RaPu-leiri eli rakennus- ja purkuleirin ilmoittautuminen on alkanut! RaPu-leiri on kaikille avoin, eli voit osallistua tähän hauskuuteen, vaikket itse leirille pystyisikään osallistumaan. Tule siis hakemaan Satahanka-fiilistä ja nauttimaan yhdessä olosta vanhojen ja uusien ystävien kanssa. RaPu-leirille voi ottaa mukaan vaikkapa myös lippukuntasi vanhempia! Ilmoittautuminen RaPu-hauskuuteen tapahtuu täältä. RaPu-hauskuus ei maksa osallistujalle mitään.

Vierailupäivä

Vierailupäivänä pääsevät vanhemmat, sukulaiset ja ystävät tutustumaan Satahankaan ja partioon. Leirin vierailupäivä on perjantai 3.8. ja vierailupäivän lipunmyynti alkaa toukokuun alkupuolella.

Leirimaksun laskutus on ajankohtaista

Laskutus on parhaillaan alkamassa, joten tarkkailethan sähköpostiasi! Lasku näkyy myös Kuksassa profiilissasi välilehdellä laskut. Muistathan, että partion jäsenmaksu vuodelle 2018 tulee olla maksettuna ennen leiriä. Hoidathan sen siis myös kuntoon ajoissa!

Leiriläisen kirjan ja leirikirje

Leiriläisen kirjan materiaalien tulee olla toimitettuna Jemmaan 1.5. mennessä. Edellisessä Tekijäviestittä on näiden materiaalien toimittamisesta kattava ohjeistus, mikä löytyy myös Jemmasta Viestinnän kansiosta. Ensimmäisen leirikirjeen dl on myös 1.5. ja toisen kirjeen dl 10.6. Muistathan hoitaa materiaalit ajoissa ja olethan tarpeen tullessa yhteydessä viestintäjohtaja Kaisaan! (kaisa.huttunen@partio.fi)

Kuva: Harri Halmejärvi

Recent Posts
Ota yhteyttä

Kysymyksiä?