Tekijäviesti 15

 In Tekijäviesti

Satahangan tekijäviesti 15 sisältää asiaa mm. Osaamismerkeistä ja vierailupäivästä. Aiemmat tekijäviestit löydät täältä: https://satahanka.fi/tekijoille/ Leirikirje saapuu myös kaikille osallistujille tänään Kuksassa olevaan sähköpostiin, jos et jostain syystä saa leirikirjettä, löydät sen myös täältä: https://satahanka.fi/ajankohtaista/

Osaamismerkit Satahangalla

Satahangan pesteissä toimiville samoajille, vaeltajille ja aikuisille on tarjolla leirin jälkeen haettavaksi erilaisia digitaalisia osaamismerkkejä. Osaamismerkin avulla on helppo kertoa vaikkapa tulevalle työnantajalleen mitä on leiripestissä oppinut ja millainen tehtävä on ollut. Myös itselle jää merkistä muisto siitä mitä kaikkea tulikaan tehtyä ja opittua. Osaamismerkin voi halutessaan julkaista somessa ja kertoa siten omasta osaamisestaan.

Eri kokoisiin pesteihin on tarjolla vähän erilaisia merkkejä. Lyhyisiin ja pitkiin pesteihin on omansa ja lisäksi nuorten kanssa toimiminen on huomioitu omilla merkeillään. Suosituksia siitä kenelle mikäkin merkki on suunnattu, on tulossa seuraavassa tekijäviestissä. Lisäksi Satahangan johtajakahvilassa on kahtena iltana mahdollista saada henkilökohtaista ohjausta osaamismerkin hakemiseen ja oman osaamisen sanoittamiseen muutenkin. Tarkemmat aikataulut julkaistaan myöhemmin.

Kesän 2018 isoista leireistä Kliffa, Tempus ja Satahanka käyttävät samoja yhteisiä osaamismerkkejä. Jatkossa samat merkit tulevat olemaan kaikkien isojen ja keskikokoisten leirien käytössä. Pysy kuulolla!

Vierailupäivä – kotiväen kurkistus Satahangalle

Satahangan vierailupäivä on perjantai 3.8. ja lipunmyynti aukeaa perjantaina 25.5. Samasta paikasta voit ostaa myös Satahanka XIII leirituotteet.
Klikkaa itsesi Satahanka-kauppaan:
https://holvi.com/shop/satahanka2018/

Muista: samoajapestit ja RaPu-leiri

Muistuttelemme lisäksi edellisessäkin viestissä mainituista samoajapestien avaamisesta ja RaPu-leirin ilmoittautumisesta.
Samoajat ovat pestissä 50% leirin ajasta, lisätietoa tekijäviestissä nro 14: https://satahanka.fi/tekijaviesti-14/
Rakennus- ja purkuleirit ovat avoimia kaikille ja mikä parasta eivät maksa mitään! Tule siis hakemaan Satahanka-fiilistä ja nauttimaan yhdessä olosta vanhojen ja uusien ystävien kanssa. Ilmoittaudu nyt: kuksaan.fi/20374

Kuva: Erkki Lietzen

Recent Posts
Ota yhteyttä

Kysymyksiä?