Tekijäviesti 16

 In Tekijäviesti

Tässä tekijäviestissä tärkeää asiaa vakuutuksista, leirikirje 2:sesta, RaPu-leiristä, jatkossa tiheämmin ilmestyvästä pullopostista sekä osaamismerkeistä. Kaikki aiemmat tekijäviestit löydät täältä: https://satahanka.fi/tekijoille/

Vakuutukset

Partiovakuutus on voimassa jäsenmaksun maksaneilla partiolaisilla partiotoiminnassa. Vakuutus sellaisenaan ei kuitenkaan kata kalustolle koituvia vahinkoja. Tapahtumalle tullaan ottamaan laajennettu vakuutus. Tätä varten kaikki halutun vakuutuksen piiriin kuuluvat tavarat tulee listata kalustoluetteloon. Vakuutuksen omavastuu on 1000€, joten muistakaa käyttää harinktaa listauksessa. Laajennetulla vakuutuksella ei tulla kattamaan henkilökohtaisia omaan käyttöön tulevia tavaroita tai ajoneuvoja eikä lippukuntien omia tavaroita.

Vakuutettava kalusto tulee olla kirjattuna 14.6. mennessä. Osa-alueiden excel-taulukot löytyvät Jemmasta täältä, siis polulla Satahangan sharepointin etusivu -> Vakuutukset.

Lähde RaPu-leirille!

RaPu-leiri eli rakennus- ja purkuleirin ilmoittautuminen on käynnissä! Tule rakentamaan omaa työpistettäsi leirin ajaksi. RaPu-leiri on tarkoitettu ensisijaisesti samoajille ja siitä ylöspäin. RaPu-leirille voi osallistua myös siinä tapauksessa, että ei varsinaiselle leirille pääsisi. RaPu-leirille voi ottaa mukaan vaikkapa myös lippukuntasi vanhempia! Rakennusleiri järjestetään 24.-29.7. ja purkuleiri 7.-9.8. Ilmoittautuminen RaPu-hauskuuteen tapahtuu täältä: kuksaan.fi/20374 . RaPu-hauskuus ei maksa osallistujalle mitään.

Muistutus 2.leirikirjan DL lähestyy

Leirikirje 2 DL on 10.6. ja alla vielä kertauksena materiaalien toimitusohjeet. Tähän leirikirjeeseen tulee tarkka varusteluettelo leiriläiselle, joten muistattehan kirjata kaikki tavarat sinne. Jos olet ne jo kirjannut leirikirje 1:sen kohdalle, ei hätää, siirrämme ne kyllä sieltä oikeaan leirikirjeeseen!

Leirikirjeitä tulee Satahanka XIII:llä olemaan kaksi kappaletta, joista toinen lähtee toukokuussa ja toinen kesäkuussa. Molemmat lähetetään sähköisesti osallistujille/huoltajille, lippukunnille ja lisätään myös nettisivuille. Muistathan toimittaa materiaalisi ajoissa, sillä myöhässä saapuneita ei voida huomioida.

Materiaalit toimitetaan aina lisäämällä Jemman leirikirja tai leirikirje (Löytyy: Satahangan työtila –> Viestintä –> Leirikirja ja leirikirjeet) kansioon sen mukaan, mihin sisältö kuuluu. L

Nimeä tiedosto mahdollisimman selkeästi (esim. Merihuoltolahti) tai hyödynnä jo olemassa olevia (esim. Varusteluettelo leirikirjeessä). Laita tiedoston alkuun myös omat yhteystietosi, jos kyseiseen sisältöön liittyen tulee kysyttävää myöhemmässä vaiheessa.

Jos sinulla on kysyttävää ota yhteys Kaisaan, (kaisa.huttunen@partio.fi tai 050 359 6603) – saa soittaa, laittaa mailia tai viestiä WhatsAppissa!
Leirikirje 2 DL 10.6.

Pulloposti lippukuntiin jatkossa kaksi kertaa kuussa!

Satahanka lähestyy, joten pulloposti lähtee jatkossa kaksi kertaa kuussa lippukuntiin(leirilippukunnan johtajalle ja Satahanka-yhteyshenkilölle). DL:t materiaaleille on samat kuin tekijäviesteille eli kuun 15.päivä ja kuun viimeinen päivä. Materiaalit voi toimittaa kaisa.huttunen@partio.fi

Osaamismerkkejä Satahankapestistä

Leirin tekijöiden osaamismerkit ovat nyt valmiina! Jokaiselle, joka tekee pienenkin pestin leirillä, löytyy sopiva merkki. Tutustu merkkien sisältöihin ja katso mikä merkki sopii sinun pestiisi. Merkit haetaan leirin jälkeen syksyn aikana.

Ryhmän johtajana leirillä -osaamismerkki sopii henkilölle, joka osaa johtaa useamman ihmisen muodostamaa ryhmää ja toimintaa suunnitelmallisesti sekä vastaanotetun toimeksiannon mukaisesti leiri- tai retkiolosuhteissa. Näitä tyyppejä Satahangalla ovat mm. pesteissä toimivat kympit.

Hae Ryhmän johtajana leirillä -merkkiä: https://openbadgefactory.com/c/earnablebadge/P8U5YTa9ABa16P/apply

Ohjaajana leirillä – osaamismerkki sopii sellaiselle henkilölle, joka osaa ohjata ihmisiä leirillä sekä ymmärtää järjestön kasvatustavoitteet huomioivia ohjaustapoja leiriolosuhteissa. Näitä tyyppejä Satahangalla ovat mm. leirilippukuntien johtajistot, luotsit ja sepot.

Hae Ohjaajana leirillä -merkkiä: https://openbadgefactory.com/c/earnablebadge/P6BDRCa2DZa1RK/apply

Vapaaehtoisena tapahtumassa -osaamiskerkin saaja on osallistunut vapaaehtoistyöntekijänä tapahtuman tekemiseen omaa osaamistaan kehittäen. Tätä merkkiä voivat hakea kaikki ne, jotka eivät ennen leiriä tehneet vielä mitään pestiä, mutta käärivät hihansa leirin alettua. Myös samoajat, jotka tekevät leirillä pestiä vain osan aikaa, voivat hakea tätä merkkiä.

Hae Vapaaehtoisena tapahtumassa -merkkiä: https://openbadgefactory.com/c/earnablebadge/P8SG3Va9ABaYS/apply

Osaamista vapaaehtoistyöstä -osaamismerkin saaja on toiminut vapaaehtoistyöntekijänä vastuullisessa ja pitkäkestoisessa johtamis- tai asiantuntijatehtävässä osaamistaan kehittäen. Nämä tyypit Satahangalla ovat niitä, jotka toimivat päällikkö- ja mestaritasoisissa vastuullisissa pesteissä.

Hae Osaamista vapaaehtoistyöstä -merkkiä: https://openbadgefactory.com/c/earnablebadge/P8SE74a9ABaYP/apply

Satahangan johtajakahvilassa järjestetään tiistaina ja keskiviikkona illalla osaamisklinikat, joissa saa ohjausta siitä mikä osaamismerkki omaan pestiin sopii ja mitä hakemukseen kannattaa kirjoittaa. Lisäksi leirissä kulkee osaamismerkkiosaajia, joilta voi kysyä apua leiriosaamisensa sanoittamiseen esimerkiksi työhakemukseen tai osaksi opintoja. Tarkemmat aikataulut osaamisklinikoista löydät seuraavasta tekijäviestistä.

Muistutus – Satahanka kauppa on auki

Satahanka-kauppa on auki ja sieltä voi ostaa niin vierailupäivälippuja, kuin Satahanka-tuotteitakin. Kaikki tuotteet kannattaa ehdottomasti ennakkotilata, sillä niiden saatavuutta leirillä ei voida taata. Klikkaa itsesi kauppaan tästä: https://holvi.com/shop/satahanka2018/

Kuva: Tuomas Puurtinen

Recent Posts
Ota yhteyttä

Kysymyksiä?