Tekijäviesti 17 

 In Tekijäviesti

Tässä tekijäviestissä tietoa mm. Samoajien pestien ja ohjelmatoiveiden merkitsemisestä sekä 2.leirikirjeestä. Mukana myös kootusti muutamia nostoja jo aiemmissakin tekijäviesteissä olleista asioista. Kaikki aiemmat tekijäviestit löydät täältä: https://satahanka.fi/tekijoille/ 

Samoajien pestien ja ohjelmatoiveiden merkitseminen

Muistattehan merkitä pestatut samoajat Satahangan yhteiseen HR-exceliin, joka löytyy Jemmasta Satahangan työtilan pääsivulta. Merkatkaa exceliin (erilliseen sarakkeeseen) myös samoajien ohjelmatoiveet sen mukaan, mitkä ovat näillä näkymin toteutumassa eli se must have ohjelma ja vähintään toinen niistä nice to have ohjelmista (ellei samoajan kanssa ole sovittu muuta). Näitä tietoja tarvitaan mahdollisimman pian, että ohjelma pystyy varautumaan esimerkiksi isojen alusten muonitukseen ja ohjelmapisteiden miehitykseen. Toivommekin, että merkkaatte samoajat ja heidän ohjelmatoiveet HR-exceliin mahdollisimman pian, kuitenkin ihan viimeistään viikon päästä 27.6.

2.leirikirje

Satahanka XIII:n toinen leirikirje lähti osallistujille viime perjantaina. Jos et jostain syystä ole saanut leirikirjettä, löydät sen täältä: https://satahanka.fi/ajankohtaista/  

Osaamismerkkejä Satahankapestistä

Leirin tekijöiden osaamismerkit ovat valmiina! Jokaiselle, joka tekee pienenkin pestin leirillä, löytyy sopiva merkki. Tutustu merkkien sisältöihin ja katso mikä merkki sopii sinun pestiisi. Merkit haetaan leirin jälkeen syksyn aikana. Lue lisää merkeistä ja niiden hakemisesta täältä: https://satahanka.fi/osaamismerkit/  ja muistathan kertoa tästä mahdollisuudesta myös mahdollisille johdettavillesi.

Lähde RaPu-leirille

Lue rakennusleirin johtajan Tuomas ”Allu” Alanteen esittely Satahangan nettisivuilta: https://satahanka.fi/satahankatekija-tuomas-alanne/ ja ilmoittaudu itsekin mukaan! Rakennusleiri järjestetään 24.-29.7. ja purkuleiri 7.-9.8. Ilmoittautuminen RaPu-hauskuuteen tapahtuu täältä: kuksaan.fi/20374 . RaPu-hauskuus ei maksa osallistujalle mitään.

Rauhallista juhannuksen aikaa ja iso kiitos kaikille tekijöille jo tässä kohtaa!

Juhannus lähestyy ja nyt on hyvä hetki huokaista vielä ennen Satahangan loppurutistusta. 40 päivän päästä leiriläiset saapuvat Loviisan Rönnäsiin. Haluamme jo tässä kohtaa kiittää jokaista tekijää, joka on mukana tekemässä Satahankaa. Juhannus on, mitä parhain hetki rentoutua läheisten kanssa, purjehtia yöttömässä yössä tai olla vain, tekemättä yhtään mitään.

Rauhallista juhannusta jokaiselle!

Kuva: Tuomas Puurtinen

Recent Posts
Ota yhteyttä

Kysymyksiä?