Tekijäviesti 18

 In Tekijäviesti

Tässä tekijäviestissä tärkeää asiaa RaPu-leiristä, pestaajan tehtävistä, varavoimatiimistä sekä muistutus vierailupäivästä. Kaikki aiemmat tekijäviestit löydät täältä: https://satahanka.fi/tekijoille

Pestaajat – muistakaa infota tiiminne tekijöitä

Jos toimit Satahangalla pestissä, jossa sinulla on tiimi tai johdettavia muistathan informoida heitä jo ennen leiriä. Vaikka pesti olisi osa-aikainen on tärkeää, että pestattu tietää jo ennen leirille tuloa, mihin hänen täytyy tulla ensimmäisen kerran ja milloin. Voitte myös toimittaa pestivuorot etukäteen tekijöille.

Raksa ja purkuilmot päättyvät 15.7.

RaPu-leiri eli rakennus- ja purkuleirin ilmoittautuminen on käynnissä ja päättyy 15.7.! Tule rakentamaan Satahankaa ja nauttimaan maksimaalisesta leirielämyksestä yhdessä kavereiden kanssa. RaPu-leirille voi ottaa mukaan vaikkapa myös lippukuntasi vanhempia! Rakennusleiri järjestetään 24.-29.7. ja purkuleiri 7.-9.8. Purkuleirillä on luvassa myös huikeat purkubileet maanantai-iltana ja purkuleirille tulee myös palju! Muistathan ilmoittautua ajoissa, sillä ilman ilmoittautumista jäät paitsi RaPu-leirin hauskuudesta, emmekä voi tarjota sinulle ruokaa.
Ilmoittautuminen RaPu-hauskuuteen tapahtuu täältä: kuksaan.fi/20374 . RaPu-hauskuus ei maksa osallistujalle mitään. RaPu-leiri on tarkoitettu ensisijaisesti samoajille ja siitä ylöspäin.

Varavoimatiimi

Satahangalla on mukana muutaman hengen varavoimatiimi, joka on valmiina tukemaan leirintekijöitä tiukoissa tilanteissa. Varavoimatiimissä on mukana kokeneita aikuisia partiojohtajia. Olemme valmiita lyhyelläkin varoitusajalla auttamaan tilanteissa, joissa päällikkö, mestari tai joku muu leirin kokonaisuuden kannalta oleellinen henkilö on syystä tai toisesta estynyt hoitamaan tehtäväänsä.
Varavoimatiimin päivystyspuhelimeen voi soittaa, tekstata tai laittaa wa-viestiä – jos mietit, laittaisitko viestiä, laita! Olemme yhteydessä mahdollisimman pian avun tarvitsijoihin. Varavoimatiimi päivystää myös iltapäivisin kahvilassa (mikäli ei ole hommissa). Varavoimatiimin päivystyspuhelinnumeron saat leiritoimistosta ja kahvilasta
Varavoimatiimin vetäjänä toimii Anna-Mari ”Iitu” Martikainen, 040 706 0046, anna-mari.martikainen@partio.fi

Vierailupäivän – osta lippusi 15.7. mennessä

Satahangan vierailupäivän lippuja myydään aina 15.7. asti ja ne voi ostaa Satahangan verkkokaupasta: https://holvi.com/shop/satahanka2018/
Päivän hinta on 20 euroa /aikuiset, 3-11 vuotiaat lapset 10 euroa, alle 3 -vuotiaat osallistuvat vierailupäivään ilmaiseksi. Pysäköintilippu on 10 euroa / auto eli kannattaa suosia kimppakyytejä.
Vierailupäivässä on luvassa monipuolista ohjelmaa, sillä osa leirin ohjelmapisteistä on auki vieraille, esimerkiksi Wibit-vesiesterata. Lisäksi vierailupäiväksi järjestetään omaa erikoisohjelmaa, kuten globaalikasvatustoimintapisteitä. Paikalla on myös yhteistyökumppaneita esittelemässä omaa toimintaansa, esimerkiksi Puolustusvoimat ja Vapaaehtoinen Pelastuspalvelu. Vieraat pääsevät osallistumaan myös leirin yhteiseen isoon ohjelmaan yhdessä leiriläisten kanssa.

Kuva: Tuomas Puurtinen

Recent Posts
Ota yhteyttä

Kysymyksiä?