Toimittajakutsu – Satahanka XIII-meripartioleiri

 In Media

Jo järjestyksessään 13. Satahanka-meripartioleiri kokoaa n. 1350 osallistujaa ympäri suomea Loviisan Rönnäsiin 30.7.-6.8.2018. Suomen lisäksi leiriläisiä saapuu myös mm. Ranskasta ja Venäjältä. Pääosin 12-17-vuotiaat leiriläiset pääsevät osallistumaan monipuolisesti erilaisiin merellisiin sekä partioaiheisiin aktiviteetteihin, jotka vanhemmat osallistujat heille mahdollistavat. Ohjelmaa leirillä päivisin on klo 9-11.45 sekä 13.15-16. Tämän lisäksi iltaisin kokoonnutaan isommalla porukalla avajaisiin, iltanuotiolle, maailmankatsomusohjelman pariin sekä päättäjäisiin.

Leirille saapuu myös yli 30 meripartioalusta, joiden seassa on monenlaisia veneitä 120 vuotta vanhasta hinaajasta aina 25-metriseen kuunariin saakka. Moni alus onkin jo aloittanut, tai on aloittamassa matkaansa kohti leiriä. Muun muassa Saimaan kanavaa pitkin matkaansa tekee myös useamman aluksen muodostama eskaaderi, jossa eri lippukuntien veneet seilaavat kohti Loviisaa.

Kutsumme toimittajat tutustumaan meripartiohenkiseen leirielämään myös paikan päälle. Leirillä meillä on tarjota meriaiheista partiotunnelmaa upeissa puitteissa, opastuksen kera. Jos siis haluat juttuusi hyvää fiilistä, tietoa partiosta, yhdessäoloa ja paljon muuta, kannattaa ottaa suunta kohti Rönnäsiä!

Lisätietoja leiristä voi lukea Satahangan nettisivuilta, josta muun muassa aiemmat mediatiedotteet löydät täältä; https://satahanka.fi/medialle/

Otathan meihin yhteyttä ennen leirille saapumista ja ilmoittaudu paikan päällä leiriportilla.

Mediapäällikkö Anssi Nieminen, anssi.nieminen@partio.fi, 0451107395

Leirialueen käyntiosoite Museotie 1, 07750 Loviisa. Leiriportilla on jatkuvasti henkilökuntaa paikalla.

Kuva: Maija Savolainen/Suomen Partiolaiset

Recent Posts
Ota yhteyttä

Kysymyksiä?