Vierailupäiväkirje

 In Uutiset

Tervetuloa vierailemaan Satahangalle!
Mahtavaa, että juuri sinä olet tulossa vierailemaan Satahangalle. Luethan tämän kirjeen huolellisesti, sillä se sisältää käytännön ohjeita vierailijoille. Sama kirje löytyy myös tästä klikkaamalla PDF:nä, jos haluat tulostaa sen mukaasi tai ladata vaikkapa puhelimeesi.

Vierailijoiden paikoitusalue sijaitsee Isnäsin koululla (Edöntie 12, Isnäs/Loviisa). Paikoitusalueelta on bussikuljetus leirialueen portille. Bussikuljetus sisältyy vierailupäivämaksuun. Muistathan ottaa tilausvahvistuksen vierailupäivän lipustasi mukaan joko printattuna tai puhelimesta näytettävänä.

Ensimmäinen bussi lähtee paikoitusalueelta leiriä kohti klo 10.00 ja sen jälkeen kuljetuksia menee noin puolen tunnin välein. Viimeinen bussi paikoitusalueelta leirille lähtee klo 12.30. Bussissa saat vierailijarannekkeen sekä kartan sisältävän ohjelmalehtisen, jotta navigointi leirialueella olisi helpompaa.

Leirialueella on monipuolista ohjelmaa myös vierailijoille. Voit kokeilla esimerkiksi sup-lautailua, melontaa tai tutustua globaalikasvatuksen rasteihin yhdessä leiriläisen kanssa. Vierailupäivänä ruokailu järjestetään leirin yhteisessä ruokalassa klo 11.00 – 12.30. Vieraat eivät tarvitse astioita mukaansa. Leirialueen kahvilat ja jäätelökioski palvelevat myös vierailupäivänä ja niitä varten kannattaa varata oma muki mukaan.

Ensimmäinen kuljetus leirialueelta paikoitusalueelle lähtee 14.45 ja sen jälkeen kuljetuksia menee noin puolen tunnin välein. Viimeinen kuljetus lähtee klo 16.45. Jos haluat välttää ruuhkia poistuessasi, suosittelemme lähtemään ensimmäisillä kuljetuksilla kohti paikoitusaluetta.

Vierailija tarvitsee mukaansa:

  • säänkestävät vaatteet (huomioithan mahdollisen sateen tai helteen)
  • hyvät kengät, jotta niillä jaksaa kävellä koko vierailupäivän ajan
  • oman mukin leirin kahviloita varten
  • pyyhkeen ja sopivat vaihtovaatteet, mikäli haluat kokeilla vesiohjelmia
  • istuinalustan
  • vesipullon

Esteettömyysasioissa voit ottaa yhteyttä Vesa Knuuttilaan. Yhteydenotot mieluiten sähköpostitse vesa.knuuttila@partio.fi tai tarvittaessa puhelimitse p. 0400 616242.

Seuraa Satahanka XIII:n kuulumisia jo etukäteen somesta ja leirin nettisivuilta:
www.satahanka.fi | facebook.com/satahanka | IG: satahankaxiii

Kuva: Tuomas Puurtinen

Recent Posts
Ota yhteyttä

Kysymyksiä?